Nyhed

Bekendelses-koncert i Turbinehallerne

Concert of Confession vil lave kunst ud af dine mørke hemmeligheder

Næste uges med garanti mest aparte koncert-event hedder Concert of Confession. Konceptet er udtænkt af en gruppe studerende på Roskilde Erhvervsakademis Performance Management-linje, og går i al sin enkelhed ud på at få publikummer til at levere ”bekendelser”, der så kan bruges som en del af lydbilledet til aftenens koncert.

Bekendelserne afleveres i en særligt opstillet ”Confessions Box” ved indgangen til Turbinehallerne: Her filmes man, mens man bekender sine hemmeligheder. Siden bliver billede og lyd så skilt fra hinanden og koblet sammen på nye måder. Resultatet skulle gerne blive kunstnerisk interessant og – ikke mindst – totalt anonymt for bidragyderne.

Aftenens musikalske indslag leveres af en række dj’s - heriblandt DJ Bichi kendt fra Blue Foundation – og af album-debuterende Funch (billedet), hvis tekster ifølge arrangørerne passer ”nærmest ubeskrivelig godt” sammen med aftenens overordnede koncept. Og så vil de Performance Management-studerende i øvrigt gerne understrege, at arrangementet på ingen måde har en religiøs undertone.

Concert of Confession: 24. maj i Turbinehallerne klokken 20:00

ANNONCE