Nyhed

Lampshade laver Beatles-cover til Mojo Magazine

Når det britiske musikmagasin Mojo i juni udsender en genindspilning af Beatles-klassikeren Revolver, er Lampshade at finde på tracklisten.

Sammen med Nikolaj Nørlund har dansk/svenske Lampshade indspillet en coverversion af "Good Day Sunshine" med deres vanlige unikke instrumentering og den karakteristiske sangerinde Rebekkamaria i front – i stedet for Paul McCartney. Coverudgaven af Revolver, der udkommer med Mojo Magazine i juni, indeholder også bidrag fra Jim Reid (Jesus and the Mary Chain), Chris Eckman (The Walkabouts), Ed Harcourt og The Handsome Family.

Tilbuddet fra Mojo kom, mens Lampshade var på en længere turné i Tyskland, og bandet gik direkte i Sweet Silence-studiet i København ved hjemkomsten til Skandinavien – sangen blev forinden iindøvet på et hotelværelse i Köln.

Lampshade er aktuelle med deres andet album "Let’s Away", der ligesom debuten "Because Trees Can Fly" er udgivet i hele Europa på det anerkendte tyske selskab Glitterhouse Records (The Walkabouts, Woven Hand med flere) og herhjemme på A:larm Music. "Let’s Away" indeholder blandt andet Det Elektriske Barometer-hittet ’Disse Fugle’, der lå på toppen af P3’s lytterhitliste i 3 uger. I maj og juni går bandets turné igen til Norden med bl.a. koncerter på Spot i Århus og klubber i København, Odense og Kolding, før bandet drager sydpå til en række festivaler i Tyskland.

Lampshades hjemmeside

ANNONCE