Nyhed

Morrissey og Deftones til Roskilde '06

Programmet til årets Roskilde Festival bliver udvidet med to store kanoner og lidt lettere luftskyts

Som tidligere omtalt her på siden har den engelske sanger og sangskriver Morrissey til GAFFA udtalt, at han vil være at finde blandt de optrædende på Dyrskuepladsen i Roskilde til sommer, og her til formiddag er denne udtalelse endelig blevet bekræftet af festivalen.

På Roskilde Festivals officielle hjemmeside fremgår det således, at Morrissey, der den 3. april udgiver sit niende soloalbum "Ringleader Of The Tormentors", vil være at finde blandt hovednavnene på programmet til dette års festival.

Ud over Morrissey har festivalen i dag offentliggjort, at også de amerikanske nu-metal-pionerer Deftones vil spille i Roskilde. Også Deftones har et nyt album på trapperne, men der er endnu ikke sat hverken titel eller udgivelsesdato på albummet, der bliver gruppens første siden den selvbetitlede udgivelse fra 2003.

Også en række knap så kendte navne er vanen tro blevet offentliggjort i samme åndedrag som de store kanoner, og dem skal GAFFA.dk's læsere naturligvis ikke snydes for. Der er således tale om franske Birdy Nam Nam, der er tidligere vindere af verdensmesterskaberne i dj'ing, svenske Steve Angello & Sebastian Ingrosso, Free Hole Negro fra Cuba og brasilianske Marcelo D2.

Festivalens hjemmeside

ANNONCE