Nyhed

Proof-drabsmistænkt: Jeg ville beskytte folk

Den anklagede for drabet på D12-rapperen udtaler, at det var Proof, der var farlig og selv lige havde skudt hans fætter

Kort tid efter at D12-rapperen Proof – en af Eminems nærmeste venner – blev skudt og dræbt på Detroit-natklubben CCC på 8 Mile Road (kendt fra Eminem-filmen af samme navn) i starten af april, blev den 28-årige Mario Etheridge anholdt, mistænkt for drabet. Og ved en indledende retshøring forleden fortalte hans advokat, Randall Upshaw, at Etheridge ganske vist skød Proof, men at han handlede i en form for nødværge. Det var nemlig Proof, der var den farlige, da han selv lige havde skudt og dræbt Etheridges fætter, skriver artistdirect.com.

Fætteren, Keith Bender, blev alvorligt såret under skuddramaet og døde på hospitalet en uge senere. Bender skulle angiveligt være kommet op at skændes med Proof grundet et spil pool. Ifølge Upshaw havde Etheridge slet ikke været bevæbnet, da han kom ind på natklubben, men han måtte enten have fået stukket et våben i hænderne eller selv have grebet et fra en anden bargæst.

Proofs advokat David Gorosh har kraftigt benægtet denne tese. Ingen af de anvendte våben er blevet fundet, og politiet afventer endnu resultatet af en undersøgelse over de affyrede kuglers bevægelser i lokalet.


Etheridge er sigtet for at have skudt rundt i et menneskefyldt rum og for ulovlig våbenbesiddelse, men ikke for mord. Hvis han dømmes, risikerer han op til ni års fængsel.

Proofs hjemmeside


ANNONCE