Nyhed

Duran Duran står for det værste album nogensinde

Listen med de slemmeste eksempler på albums i nyere tid er nu offentliggjort i England.

Det engelske musikblad Q Magazine har med hjælp fra deres eksperter lavet en top-ti over de værste albumudgivelser i historien. Duran Duran topper med 1995-udgivelsen ”Thank You”, der er et cover-album med sange, som inspirerede Simon Le Bon og drengene til at lave et album, der nu er blevet udnævnt til at være det værste i historien. Både Bob Dylan-, Lou Reed- og The Doors-sange er at finde på albummet, der beskrives af Q som 54 minutter og 19 sekunders ”sandt helvede”

Måske var det Duran Durans version af Public Enemys ”911 Is A Joke”, der gjorde udslaget. I hvert fald handler den vrede sang om den sorte underklasses kamp imod undertrykkelse i det amerikanske samfund, og det er bare som om, at rap-nummeret taber lidt ved, at de fem hvide middelklassedrenge fra Birmingham kaster rundt med musikalske håndtegn og 80’er-lyd.

En af redaktørerne på Q, Gareth Grundy siger: ”Listen er en blanding af det unævneligt dårlige og kunstneres tåbelige arrogance, selvom vi prøvede på at undgå at ramme de mest åbenbare mål. Duran Durans plade var en, der forenede alle i enighed. Vi hørte den på redaktionen for at minde os selv om, hvor dårlig den er. Nogle gange er det jo med gamle plader, at de opnår en vis værdi, når de bliver ældre og måske bliver til kitsch eller set på med friske øjne som noget, der på daværende tidspunkt var forud for produktets tid. Men det er ikke tilfældet med ”Thank You”. Den er ikke sjov i bare et splitsekund, og den er ikke engang sådan en plade, man sætter på for at få sig et billigt grin, når man er fuld...”


Her er listen, med de engelske kommentarer oversat:
TOP 10 WORST

1.Duran Duran - Thank You - "Direkte fornærmende"

2. Spice Girls – Hvilket som helst af soloalbummene - "Forbandet"


3. Various Artists - Urban Renewal -"Værre end originalerne"

4. Lou Reed - Metal Machine Music "Ligegyldigheder"

5. Billy Idol - Cyberpunk "Lattervækkende"


6. Naomi Campbell - Baby Woman "Øretæveindbydende arrogant"

7. Kevin Rowland - My Beauty "Skrækkeligt og sygeligt sentimentalt"

8. Mick Jagger - Primitive Cool "Sjælløs funk-rock"


9. Westlife - Allow Us to Be Frank "En uønsket omgang tæsk med gammelt Sinatra-materiale"

10. Tin Machine - Tin Machine II "En katastrofe"

ANNONCE