Nyhed

Vandt du Guru?

Koncertbilletter til raplegenden i Amager Bio blev kastet i grams

Den respekterede amerikanske rapper Guru gæstede sidste gang landet for knap et år siden, hvor han leverede en mindeværdig koncert i Lille Vega, og nu tropper veteranen igen op i Danmark – denne gang i Amager Bio den 16. marts.

Guru (Gifted Unlimited Rhymes Universal) må siges at være én af rappens allerstørste navne. Han udgør således den ene halvdel af den roste hiphop-duo Gang Starr, der albumdebuterede tilbage i 1989, og derudover er han hovedkræften bag Jazzmatazz-konceptet, som er kendt for sin banebrydende fusion af rap og jazzmusik. I denne sammenhæng har han blandt andet arbejdet sammen med jazz-legender som Roy Ayers, Herbie Hancock og Donald Byrd og soulsangere som Isaac Hayes, Angie Stone og Macy Gray. Guru udgav senest soloalbummet ”Version 7. The Street Scriptures” i 2005.

Arrangøren Scratch Entertainment havde været så flink at forære os et par håndfulde billetter til en konkurrence i sæt af to, og alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Keith Elam.


De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!
Nicolai Thiemann
2300 København S

Christian Thomasen
6933 Kibæk

Kristine Jensen
2880 Bagsværd


Anne Østergård
2700 brønshøj

Nikolai Linares Larsen
1923 Frederiksberg C



Gurus hjemmeside

ANNONCE