Nyhed

Ulveyngel på Københavns-turné

Nyligt plade-debuterende indie-pop-duo Wolfkin lader deres toner strømme ud over hovedstaden. Ganske gratis.

I august udkom indie-pop-duoen Wolfkin med deres første album ”Brand New Pants”, og nu er de to bagmænd i ulveham, Christian Gotfredsen og Lars i Lommen, taget på promotion-turné rundt til de forskellige bydele i dronningens København.

Wolfkin optrådte på dette års Roskilde Festival og måneden forinden på Spot-festivalen – et bevis på, at der er kræfter i branchen der virkelig tror på duoens potentiale.

Wolfkins to-mands-show beskrives som skabelsen af et storladent univers. Det gør duoen ved hjælp af hænder, knæ og forprogrammerede beats. Knæene kommer ind i billedet, når ulveungerne håndterer diverse guitarer og samtidig lige skal trykke på keyboards. Det foregår i mangel på flere hænder således med leddet, der forbinder over- og underben...

Københavns-turnéen ved navn ”Sing Into The Can-tour” startede i går på Funke. Der er gratis adgang på alle stederne og missede du gårsdagens koncert, kan du allerede nu på lørdag den 4. november opleve deres særegne show på Christianshavns Fingerbøllet klokken 22.00. Derefter ser turnéen således ud:

- torsdag d. 9/11 kl. 22.00: Bopa (Østerbro)
- fredag d. 10/11 kl. 22.00: Zum Biergarten (København K)
- lørdag d. 11/11 kl. 14.00: Flisen (Vesterbro)
- torsdag d. 16/11 kl. 22.00: Apparat (Nørrebro)

Desuden agerer Wolfkin opvarmning for Jenny Wilson 22. november i Vega.

Wolfkin.dk

ANNONCE