Nyhed

Vandt du Johnson?

Koncertbilletter og cd’er var på højkant

Med to nomineringer til dette års P3 Guld-priser (P3-Lytterhittet og P3-Prisen), landeplagen og P3’s Uundgåelige ”Kig Forbi” og et debutalbum, ”Det Passer...”, der nærmer sig 15.000 solgte eksemplarer, har Johnson fået et massivt gennembrud. Vi taler om Århus V-rapperen, der tidligere gjorde sig bemærket som en del af B.A.N.G.E.R.S. sammen med USO og L.O.C. og som halvdelen af Johnson & Malone Og nu er han på turné!

På efterårsturnéen kan du opleve en rapper, der leverer funky beats og tekster med både humor og selvironi. Johnson har fået masser af respekt for sin markante, syngende rapstil og sine tekster, der omhandler blandt andet tatoveringer, tøser og tømmermænd, fremført med markant århusiansk dialekt.

I forbindelse med Johnsons efterårsturné havde vi fået et stribe billetter til Johnsons koncert i Templet i Lyngby ved København 24. november, som vi udloddede i en konkurrence i sæt af to – oven i købet med et “Det Passer...”-album oven i hatten! Så kom ikke her! Alt, du skulle gøre for at deltage, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Slæden.

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!

Caspar Johansen
2400 Kbh NV

Natasa Zelcev
2670 Greve

Peter Larsen
2400 Kbh NV

Christina Jeppesen
4281 Gørlev

Thorfinn Elm Rasmussen
2400 Kbh NV


Johnsons hjemmeside med turneplan

ANNONCE