Nyhed

White Stripes-sideprojekt søsat

The Raconteurs giver lyd fra sig

Det har i det seneste års tid rumsteret rygter om et nyt musikalsk samarbejde mellem Brendan Benson, The Greenhornes og Jack White (-Stripes) og nu er der så kommet lyd fra bandet, der går under navnet The Raconteurs. Første musikalske udspil fra kvartetten er 7”-singlen ”Steady, As She Goes/Store Bought Bones”, der kun er blevet trykt i 1000 eksemplarer og derfor for længst udsolgt. Men fortvivl ikke, for på bandets officielle hjemmeside theraconteurs.com kan man netop nu høre de to nye sange, der er en forsmag for debutalbummet ”Broken Boy Soldiers”, som gerne skulle ligge i handlen til maj.

I øvrigt kan det nævnes at filminstruktørerne Michel Gondry og Jim Jarmusch eftersigende har haft White Stripes-sangen ”Blue Orchid” under kærlig behandling. Skal man tro på rygtemøllen har de to respekterede filmmagere remixet ”Get Behind Me Satan”-skæringen og ydermere ageret Meg og Jack på coveret. Om det hele blot er en spøg vides endnu ikke, men check http://www.director-file.com/gondry/gondryjarmuschabig.jpg

Det er ikke første gang, at instruktørerne arbejder sammen med det tidligere ægtepar, for Jarmusch benyttede de to Detroit-rockere i 2003-filmen ”Coffee And Cigarettes” og Gondry var manden bag musikvideorne til ”The Denial Twist”, ”The Hardest Button To Button”, ”Dead Leaves And The Dirty Ground” og ”Fell In Love With A Girl”.

Nu vi er ved opdateringer af White Stripes’ musik, så check lige en coverversion af ”My Dorbell”.

her!

ANNONCE