Nyhed

Nyt fra Twilight Singers på vej

Ep'en ”A Stitch in Time” ude den 4. december

De evigt turnerende Twilight Singers, med den tidligere Afghan Whigs-sanger Greg Dulli i front, har på deres ”Powder Burns”-turne gjort stop i indspilningsstudier i Helsinki, New Orleans og Los Angeles, hvor ep’en ”A Stitch in Time” er blevet til.

Ligesom ved bandets koncert i Vega i august gæstes ep’en af den tidligere Screaming Trees- og Queens Of The Stone Age-sanger Mark Lanegan og solisten Jeff Klein. Desuden medvirker Joseph Arthur på sangen ”Sublime” som han har været med til at skrive, og den tidligere Afghan Whigs-bassist Rick McCollum dukker op som medforfatter på sangen ”They Ride”.

Den fem-sang lange ep indeholder desuden coverversioner af New Zealandske Fat Freddy’s Drops ”Flashback” og Massive Attacks ”Live With Me”, som også blev fremført ved Vega-koncerten.

Twilight Singers påbegynder i aften en amerikansk turné i San Francisco, der efter 20 koncerter slutter i Brooklyn den 16. november. Derefter springer bandet tilbage til Europa hvor 22, endnu ikke offentliggjorte, koncerter venter. Vi vender selvsagt tilbage, hvis det viser sig at Danmark endnu engang skal charmeres af Dullis tusmørkesangere.The Twilight Singers


ANNONCE