Nyhed

Riders On The Storm vender tilbage

Man kan opleve to The Doors-medlemmer plus Ian Astbury 6. januar på Vega

Da Riders On The Storm bestående af Robbie Krieger og Ray Manzarek fra The Doors og Ian Astbury fra The Cult i april gæstede Train i Århus for at levere en stribe af det bedste fra The Doors' legendariske bagkatalog, kunne man måske have frygtet, at det ville blive en underlig flad omgang med en sanger, der ikke kunne udfylde Jim Morrisons meget store sko.

Men rygterne fra USA om bandets energi og nerve talte sandt, og bandet leverede en fantastisk koncert, hvor Astbury nærmest kanaliserede Morrison uden samtidig at træde på hans minde. Bandet valgte desuden at holde sig fra en sang som "The End", hvilket for de fleste nok ville have været en form for helligbrøde.

De to oprindelige The Doors-medlemmer var desuden trods deres fremskredne alder i absolut topform, og sammen med de to øvrige musikere skabte de en stemning, der må beskrives som nærmest perfekt, når man nu ikke kan få The Real Thing.


Derfor kan man allerede nu godt begynde at glæde sig, specielt hvis man gik glip af deres sidste besøg. Riders On The Storm gæster nemlig Vega i København 6. januar, der ud over en fantastisk koncertoplevelse kan ses som en fejring af The Doors' debutalbum, der udkom fyrre år tidligere i januar 1967.

Billetsalget starter i dag klokken 10 via Vegas hjemmeside, Billetlugen og Fona-butikkerne.

ANNONCE