Nyhed

Ritt Bjerregaard anmelder Springsteen i Parken for GAFFA

Københavns overborgmester følger op på sin cd-anmeldelse af ”We Shall Overcome”, når The Boss indtager Parken lørdag

Det er velkendt, at Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard er stor kender og fan af Bruce Springsteen. Det blev offentligt tilbage i firserne, da en ung og glødende Ritt Bjerregaard blev fotograferet med en officiel Bruce Springsteen-"Tougher Than The Rest-jakke", og hun udtalte sig entusiastisk om sit passionerede forhold til New Jerseys store arbejderklasse-boss.

Siden har Ritts kendskab til og begejstring for "The Boss" været usvækket, og derfor fik GAFFA i april Københavns overborgmester til at anmelde hans nyeste album "We Shall Overcome – The Seeger Sessions", hvor Springsteen fortolker sange af den amerikanske folkesanger Pete Seeger. Ritt var begejstret, og derfor har vi også fået Ritt til at stå klar med blokken, når Springsteen og hans Seeger Sessions Band lørdag i Parken fremfører sange fra Seeger-albummet såvel som højdepunkter fra det enorme Springsteen-bagkatalog for 20.000 formodentlig begejstrede fans.

Og så bliver det spændende, om Bruce kan leve op til de høje forventninger oven på ”We Shall Overcome”-albummet, som Ritt bestemt ikke var alene om at kunne lide. Ritt skrev blandt andet: "'We Shall Overcome' finder fundamentet for amerikansk rock. Og det er godt – særligt fordi Bruce stadig er så inspireret. Alt det menneskelige, det længselsfulde og det kærlige, der findes på gulvet i det amerikanske samfund, fortæller han på en ny, gammel måde. For det store flertal, der opdager, at den amerikanske drøm oftest ikke er der, når man vågner, er der også et liv og et håb, der aldrig forsvinder". Anmeldelsen kan læses i sin fulde længde på www.GAFFA.dk.

Ritts anmeldelse fra Parken kan læses i sin fulde længde på GAFFA.dk fra mandag middag den 30. oktober. Allerede morgenen efter koncerten, altså søndag den 29. oktober, kan du dog her læse en anmeldelse skrevet af en af GAFFAs faste skribenter, Michael Bødtkjer, og se fotograf Kristoffer Amlanis billeder fra aftenen.

ANNONCE