Nyhed

Beyoncé til Aalborg

Koncert med r&b-dronningen 5. maj i Gigantium

I maj får drengene i “Gaden” i Aalborg en ekstra grund til at råbe f-ordet, for selveste den internationale ukronede r&b-dronning Beyoncé kommer til byen. Nærmere betegnet 5. maj til en koncert i Gigantium.

Billetsalget til koncerten begynder 29. september klokken 10 på Billetnet og hos Aalborg Kultur- og Kongrescenter.

Beyoncé har netop udgivet sit andet soloalbum “B-Day”, der allerede har givet hende hits med “Deja Vu” og “Check On It”, førstnævnte i duet med kæresten Jay-Z, hvis koncert i aftes på Wembley i London hun i øvrigt gæsteoptrådte ved.

Koncerten bliver Beyoncés eneste i Danmark og hendes første som solist. Tidligere har hun besøgt landet som del af den nu hedengangne, særdeles populære r&b-gruppe Destiny’s Child, kendt for hits som "No No No”, “Say My Name”, “Independent Women”, “Bootylicious” og “Survivor”.

Beyoncé, som kun lige har rundet de 25 år, har også markeret sig pænt som skuespiller, blandt andet i “Austin Powers in Goldmember” og genindspilningen af "The Pink Panther", og snart kan hun opleves i hovedrollen i filmen “Dreamgirls” baseret på en musical over historien om Diana Ross og The Supremes. Filmen ventes at få dansk premiere den 19. januar 2007.

Og som om alt dette ikke er nok, lancerede Beyoncé sidste efterår i samarbejde med sin mor Tina Knowles sin egen designlinje, House of Deréon.

I GAFFA september, der er på gaden endnu et par dage, inden det nye nummer kommer på torsdag, kan du i øvrigt læse et stort interview med Beyoncé.

Beyoncés hjemmeside

ANNONCE