Nyhed

Jørgen Leth til Albertslund

Spoken Word er disciplinen, når multikunstneren byder op til poesi tilsat musik - hans eneste optræden i efteråret.

På trods af enorm interesse på dette års Roskilde Festival, hvor et stuvende fyldt poetry-område udgjorde rammerne for Jørgen Leths Spoken Word-optræden, er det ikke blevet til mere end en enkelt booking i kalenderen i efterårssæsonen. Én optræden er alt, hvad det bliver til for Jørgen Leth, Abdullah S. og Jonas Engberg, der optræder med Spoken Word - digtoplæsning tilsat musik. Forbrændingen i Albertslund skaber kulissen.

Filmskaber, eks-cykelsportskommentator, forfatter, eks-konsul, digter og på det seneste kontroversiel mediepersonlighed - Jørgen Leth har mange ansigter. Forbrændingen præsenterer digteren Jørgen Leth, når han lørdag den 26. august klokken 21.00 står på scenen til en beat'n'poetry-oplevelse ude lige.

Med sig har han et backingband, der sætter en semi-elektronisk, men loyal, musikalsk ramme for poesien. Det er en stærk musikalsk duo bestående af Abdullah S. (Booty Cologne, Nobody Beats the Beats) og Jonas Engberg (Pelding, Malkin Zany).


Det er trioens eneste show i efterårssæsonen, så mon ikke der bliver rift om biletterne. Trioen optræder i forbindelse med Albertslundfestivalen, som i år har temaet "det poetiske Albertslund".

Forsalg af billetter på BILLETnet.dk


Forbrændingens hjemmeside

ANNONCE