Nyhed

Redman skal være award-show-vært

Måske verdens bedste mc skal være vært ved det sjette årlige High Times Stony Awards i New York.

Der findes efterhånden prisuddelinger for stort set alt, og de sidste seks år har der, for eksempel, været afholdt High Times Stony Awards. Priserne går, som den skarpsindige og engelskkyndige læser måske har luret, til cannabisvenlige tv-shows og film. High Times er et special-magasin, der omhandler alle former for tjalle-relaterede spillopper.

Derfor kommer det nok heller ikke som den helt store overraskelse, at netop Redman er valgt til vært på showet, der bliver afholdt den 24. oktober. Måske verdens bedste MC, Redman alias Reggie Noble alias Funk Doc, der er også tidligere har vundet en pris ved selv samme arrangement, er en stor promoter for - og forbruger af - det euforiserende illegale rusmiddel udvundet af hampeplanten cannabis sativa.

Årets nominerede er blandt andet Dave Chappelle, for Årets Skuespiller I En Film, nemlig den anmelderroste "Dave Chappelles Block Party". Rapperne Kool Keith og Zion 1 er nomineret i kategorien Bedste Sang i en film eller på tv. Også Mekhi Phifer, der spillede ved siden af Eminem i 8 Mile er nomineret i kategorien Bedste Stener-dvd med filmen ”Puff, Puff, Pass.”


Prisuddelingen omfatter hele 21 kategorier, og fans kan logge sig ind via nedenstående link til High Times' hjemmeside og stemme på seks af dem.

Så skulle man få lyst til at begå kriminalitet i udlandet og man lige er i New York omkring den 24. i næste måned, kunne man jo slå et smut forbi B.B. Kings på Manhattans 42nd street, få en lille ryger på – der er garanteret nogen, der har – og så kan man ved samme lejlighed opleve Herbal Nation og Redman, der udover vært-rollen også varetager den musikalske underholdning.




High Times Stony Awards

ANNONCE