Nyhed

Dimitri From Paris til Present Aarhus Festival

Arrangørerne måtte kæmpe med mafiaen i Moskva, men løb med sejren, og nu er dj’en på vej

I tæt kapløb med mafiaen i Moskva er det lykkedes arrangørerne af årets Present Aarhus Festival at lukke bookingen af den franske dj Dimitri From Paris.

Kampen var lang og sej, da mafiaen ønskede at booke stjerne-dj’en på samme tidspunkt som Present Aarhus. Mafiaen hostede op med betragtelige 16.000 euro for et to-timers sæt, men Dimitri From Paris’ booker var venligt stemt over for Present Aarhus-arrangørerne, fordi hans kunstner havde en god oplevelse i forbindelse med Present Aarhus-showet tilbage i 2005.

Dimitri From Paris hører til de mest eftertragtede dj’s, og er efter sigende den dyreste af slagsen, der har været booket i Århus. Han har et legendarisk ry fra ”Respect Is Burning” og ”A Night At The Playboy Mansion”, og herhjemme har han allerede optrådt for fulde huse på såvel Store Vega som VoxHall og Ridehuset.


Årets Present Aarhus Festival finder som vanligt sted i forbindelse med Århus Festuge og løber således af stablen fra torsdag den 30. august til lørdag den 8. september. Ud over Dimitri From Paris, der optræder den 1. september, vil man kunne opleve navne som Sick Of It All, The Floor Is Made Of Lava, Baby Woodrose, Volbeat og Dúné.

Køb billetter til Present Aarhus Festival 2007 hér


ANNONCE