Nyhed

Månedens Demo nu også i Slagelse

Trusted Few spiller i Slagelse Musikhus lørdag den 25. august

Så er det tid til Månedens Demo i Slagelse Musikhus. Det er første gang, at GAFFA har Månedens Demo her, og så er det oven i købet det lokale screamcore-band Trusted Few, der træder op lørdag den 25. august.

Trusted Few spiller punk blandet op med metal, hardcore og ikke mindst screamcore. Demoen er medrivende og vred, catchy og tung samt punket og clever. Man kunne i GAFFA læse: ”Et fedt band, der både lyder genkendeligt og personligt fra starten af. Blandingen af heavy-riff og punkattitude og catchy melodier sidder så meget i skabet og virker så oplagt”. Uden at det egentlig lyder som dem, kom undertegnede også til at tænke på Deftones.

Da Trusted Few spillede for et par uger siden på Lades Kælder i København, gav undertegnede dem seks stjerner. Det meste blev opsummeret i: ”Der var simpelthen ikke en finger at sætte på den koncert, hvor sangskrivning, samspil og idéer stod i kø for at være det vigtigste på vægtskålen. De to vokaler i front delte ansvaret og jobbet imellem sig med en naturlig autoritet og en nærmest The Hives-agtig naturlighed, og i det hele taget blev der trukket referencer langt uden for både genren og bandmedlemmernes alder.”


Trusted Fews hjemmeside


ANNONCE