Nyhed

Månedens Demo på Lades Kælder på fredag

Denne gang befinder vi os i den hårde ende med Trusted Few og Pinchbeck

Så er det igen tid til Månedens Demo på Lades Kælder i København, nærmere betegnet fredag den 10. august kl. 21. Det er denne gang i den hårde ende, hvor vi finder screamcore-bandet Trusted Few (billedet) og metalrock-bandet Pinchbeck.

Trusted Few fra Slagelse spiller punk blandet op med metal, hardcore og ikke mindst screamcore. Demoen er medrivende og vred, catchy og tung samt punket og clever. Man kunne i GAFFA læse: ”Et fedt band, der både lyder genkendeligt og personligt fra starten af. Blandingen af heavy-riff, punkattitude og catchy melodier sidder så meget i skabet og virker så oplagt”. Uden at det egentlig lyder som dem, kom undertegnede også til at tænke på Deftones. Helt sikkert en oplevelse live.

Med sig på Lades har Trusted Few Pinchbeck fra København. Et metalband, der skriver sange med tyngde og stemning i front. Man kan tænke på Tool, Isis eller Alice in Chains, eller bare høre det og blive imponeret. For et par måneder siden stod der i GAFFA, at: ”For en gangs skyld betyder modent ikke kedeligt, men derimod en tiltro på eget materiale og evne til at undgå de nemme løsninger: Tempoet bliver holdt nede, vokalen ligger perfekt og messende, bassen er melodisk i stedet for pumpende, og der er masser af stykker i sangene. Det betyder, at de fleste nok vil have lidt svært ved at komme ind på Pinchbeck, men også, at de, der gider det, får rigeligt tilbage”.


To bands, der supplerer hinanden, men er temmelig forskellige alligevel. Jeg glæder mig til en tung aften på fredag.

Trusted Fews hjemmeside


Pinchbeck på MySpace

ANNONCE