Nyhed

Nyt album fra Bruce Springsteen

“Magic”, denne gang indspillet med The E Street Band, er på gaden 1. oktober

Bruce Springsteen har travlt i disse år. I 2005 udgav han soloalbummet “Devils & Dust” og tog på stor soloturné, hvilket blandt andet bragte ham til Forum i København. I 2006 var han så aktuel med Pete Seeger-coveralbummet “The Seeger Sessions” indspillet med The Seeger Sessions Band, som han også tog på en stor turné med, hvilket denne gang blandt andet førte ham forbi Parken i København. Begge koncerter fik stribevis af begejstrede anmeldelser.

1. oktober i år er The Boss så aktuel med et nyt album, “Magic”, denne gang indspillet med hans hæderkronede gamle orkester The E Street Band, som han sidst brugte på 2002-albummet “The Rising”, der var dybt inspireret af terrorangrebet 11. september. Albummet er produceret af Brendan O’Brien (Pearl Jam, Stone Temple Pilots med flere), som The Boss nu arbejder sammen med for tredje gang, og det udkommer som alle hans øvrige plader på Columbia Records under den multinationale gigant Sony BMG.

Tracklisten er som følger:
1. Radio Nowhere
2. You'll Be Comin' Down
3. Livin' in the Future
4. Your Own Worst Enemy
5. Gypsy Biker
6. Girls in Their Summer Clothes
7. I'll Work for Your Love
8. Magic
9. Last to Die
10. Long Walk Home
11. Devil's Arcade


Bruces mangeårige manager Jon Landau – ham, der som rockjournalist i begyndelse af 70’erne skrev de berømte ord “I have seen the future of rock and its name is Bruce Springsteen” – udtaler blandt andet: “Magic er en højenergisk rockplade på lette fødder, og som vanligt har den en masse at sige. Den er også virkelig underholdende.”

Der forlyder endnu ikke noget om, hvorvidt Bruce og band vil følge albummet op med en verdensturné, men det plejer han jo, så mon ikke – så Ritt Bjerregaard og andre Bruce-fans kan så småt godt begynde at glæde sig.


Bossens hjemmeside

ANNONCE