Nyhed

Plök vinder uafhængig musikpris

Odensebandet er blandt vinderne af den internationale pris IMA

Billede: Rasmus Lind

Den fynske gruppe har taget navn efter det gode danske ord "pløkumulig", men er tilsyneladende ikke helt så umulige, som navnet kunne antyde.

I hvertfald har gruppen netop modtaget en pris i forbindelse med årets IMA - Independent Music Awards. Konkurrencen, som har nominerede fra hele verden, belønner sine finalister og vindere med et helt års hjælp med promotion, distribution med videre. Modtagelsen af prisen rækker således, i modsætning til mange andre musikpriser, hinsides den umiddelbare ære og omtale.

Prisen er indstiftet af Music Resource Group, der på tiende år forestår udgivelsen af "The Musician's Atlas", der betegnes som uafhængige musikere og iværksætteres definitive guide til musikbranchen.

Vinderne optages i denne guide, ligesom de vil være repræsenteret på en compilation-cd, som bliver distribueret til diverse branchefolk ved forskellige arrangementer i løbet af året.

Vinderne udvælges af et panel bestående af prominente repræsentanter for branchen, inklusive Snoop Dog, Suzanne Vega, Judy Collins, den legendariske Kinks-frontmand Ray Davies samt Red Hot Chili Peppers-trommeslager Chad Smith.

Blandt øvrige vindere af årets IMA kan nævnes Joan as a Policewoman, den grammyvindende bluesmusiker Koko Taylor og saxofonisten Ernie Watts, som blandt andre har spillet med Frank Zappa og Rolling Stones.

Læs mere om IMA

ANNONCE