Nyhed

The New Era Tour med Plök, Foss og Babylove på vej

3rd Tsunami Agency forsøger igen i år at skabe opmærksomhed omkring den alternative popmusik. The New Era Tour præsenterer 11 koncerter med tre upcoming danske bands.

Sidste år løb The New Era Tour for første gang af stablen. Et 11 koncerter langt turnéprojekt, der strækker sig ud over det meste af marts måned, og slutter den første april. I løbet af de 11 koncertdage går turen rundt i Danmark, fra Jylland til Fyn og Sjælland, og tilbage igen. Her skal tourens tre bands, Babylove & The Van Dangos (billedet), Gustav Foss og Plök, fremvise deres kunnen for øvrigheden i håb om at blive de næste navne på den danske stjernehimmel.

Kunstnerne er udvalgt af koncertarrangøren 3rd Tsunami Agency, der står bag The New Era Tour, fordi grupperne netop placerer sig "udenfor den radiovenlige slipstrøm, men dét til trods er kendetegnet ved artistisk integritet, scene-loyalitet og solide fanbaser over det meste af Europa", som 3rd Tsunami Agency formulerer det.

Sidste år fik Last Mile, The 20Belows og The Hitchcocks således muligheden for at slå hardcore- og punkrockgenrerne fast i det danske lydlandskab. I år er fokus lagt på den skæve popmusik. Her rammer Babylove med deres ska/reggae, Gustav Foss med sin postpunkede dancerock og Plök med, hvad de selv kalder "lyden af bygninger, der parrer sig, tv-signaler der bliver forstyrret, iturevne symfonier og spontan anti-prædiken" plet, og gives altså chancen for at eksponere talentmassen.

For Babylove & The Van Dangos er det ikke nyt at blive set og hørt. De har mere end 250 udenlandske koncerter i bagagen, og barsler i foråret med deres tredje album. Anderledes er det for Gustav Foss, der lige nu pusler med debut ep'en og Plök, den ældste af grupperne, der endelig udsender deres første den 12. i denne måned.

TOURPLAN:
04 MARTS 2010:
STUDENTERHUSET, Aalborg
05 MARTS 2010:
TANTE OLGA, Randers
06 MARTS2010:
KANSAS CITY, Odense
12 MARTS 2010:
TOLDKAMMERET, Helsingør
13 MARTS 2010:
MUSIKHUSET WALKER, Middelfart
19 MARTS 2010:
GIMLE, Roskilde
20 MARTS 2010:
LOPPEN, København
25 MARTS 2010:
TOBAKKEN, Esbjerg
26 MARTS 2010:
MUSIKCAFÉEN, Aarhus
27 MARTS 2010:
PALETTEN, Viborg
01 APRIL 2010:
GODSET, Kolding

Billetter kan købes via GAFFA Live

ANNONCE