Nyhed

Vandt du Common?

Koncertbilletter og cd'er med hiphop-giganten kunne blive dine

Den amerikanske rapper Common gæster Danmark i forbindelse med Vegas hiphop-torsdags-klub Hip Hop Kontoret 5-års fødselsdag den 6. december. Og du kunne være heldig at vinde en cd og også, hvis du var særlig heldig, to billetter. Læs mere nedenfor, men først lidt om Common:

Common debuterede i 1992 (under navnet Common Sense), og siden er både antallet af roser og salgstal steget støt og roligt.
Det beviser blandt andet hans seneste to albums, ”Be” fra 2005 og ”Finding Forever” fra juli i år, der begge har fået fem ud af seks stjerner af GAFFAs ellers svært imponer-bare anmelder Christian Grubert. Om ”Finding Forever” skrev han blandt andet:

”Ja, Common laver til tider nogle kærlighedssange, der kan virke ret naive i udtrykket. Men dér er Commons modpol de ofte dybsindige politiske og samfundsrelaterede tekster. De to ting har altid på en eller anden måde passet sammen. Det gør de også på ”Finding Forever”. (...) Lyrisk er Common, når han er bedst, ganske enkelt eminent.”

Common er kendt for sin melodiske, meget soulede lyd kombineret med raffinerede tekster, som ikke kun appellerer til hiphop-fans, men også mange andre, eksempelvis fans af mere soulorienterede kunstnere som The Roots, Erykah Badu og Lauryn Hill.

Common vil stå øverst på plakaten til en koncert, der også vil byde på en række albumaktuelle danske navne. Indtil videre kan Hip Hop Kontoret afsløre, at man blandt aftenens support-acts vil kunne finde Kuku Agami og bandet Kuku’s Cool Hip Hop Kontorets liveaften Brun & Blid, Jøden & Jonny Hefty, Gislí & DJ Talkback, Strøm & DJ Nut samt Per Vers & Ole Omkvæd, der vil byde på numre fra deres kommende fælles udgivelse. Flere navne vil blive føjet til i de kommende dage.

Efter koncerten forsætter festen som sædvanlig i Ideal Bar, som arrangørerne i dagens anledning har gjort noget specielt ud af denne aften. Der er som altid gratis entré til denne del af showet, og man vil i løbet af aftenen/natten kunne se frem til at høre et bredt udvalg af de dj’s, der igennem årene har spillet på Hip Hop Kontoret.

Billetsalget til koncertdelen af aftenen er i fuld gang på Billetlugen. Men det kunne jo også være, at du kunne vinde en cd og også, hvis du var særlig heldig, to billetter. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: Chicago.

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!

Vinder cd og koncertbilletter:
Martin Outsen
2620 Albertslund

Susanne Both
1665 København V

Vinder cd:
Christina Adolph
4100 Ringsted

Leif Sørensen
4700 Næstved

ANNONCE