Nyhed

MyMusics populæreste i 2006

Blandt de mest downloadede er både Entakt og Veto, men også en stribe af fremtidens stjerner

Musikportalen MyMusic har netop rundet 10.000 bands og 34.000 numre til fri download og/eller aflytning.

Nu har sitet lavet fyldestgørende statistik, hvor man kan se, hvilke bands og solister der har været de mest populære i 2006.

Her følger nogle udpluk fra opgørelsen, der både indeholder relativt ukendte navne, men også kendinge, der har ladet en del af kataloget være til fri afbenyttelse.


Mest downloadede virtuelle album er ”Demobånd” med den fynske hiphop-gruppe De 2 Hjul Af Staal. På samme liste finder man også Entakt og Sidste Ambulance

Mest hørte rock-single blev ikke overraskende Veto, der valgte at lade deres gennembrudssingle ”You Are A Knife” være til fri afbenyttelse. Fjerdepladsen er Campsites ”Lines Intact”.

Blandt de populæreste pop-singler er det værd at bemærke, at Sarah West, der har sunget kor for flere kendte navne og været solist på soundtracket til DRs julekalender forrige år, har hele to numre i top 5 – samme antal, som hun har på Soul & RnB-listen.


På den samlede liste over de mest besøgte bands i 2006 finder man ikke overraskende Entakt, Veto og KNA Connected. Mere overraskende er det nok, at listen i sikker stil bliver toppet af dance-artisten Dj Diskant.

MyMusics populæreste 2006


ANNONCE