Nyhed

Starsailor arbejder på nyt

De følsomme englændere på målrettet kurs mod fjerde album

Starsailor var sammen med Coldplay, Travis og en del andre bands med til at starte den følsomme akustiske rockbølge i England, da de i 2001 udgav den fine debut "Love is Here". Og selv om Starsailor – måske lidt ufortjent – har fået noget mindre opmærksomhed end ovennævnte, er de efterhånden et ganske erfarent band. Nu begynder arbejdet på fjerde album.

Starsailor, der er iøvrigt er opkaldt efter Tim Buckleys album fra 1970, har slået sig ned i et pladestudie i Henley, England, og har 15 numre klar til det kommende album. I en besked på bandets MySpace-profil siger forsanger James Welsh:

"Vi har fundet et fedt lille sted til at skrive og indspille vores næste album. Vi er i god form og har skrevet ca. 15 sange, men vi vil fortsætte med at skrive, indtil vi er sikre på, at vi har de bedste sange, vi overhovedet kan skrive."

"Jeg tror vi har fundet en fin balance mellem vores tunge side og vores mere følsomme side. Der er numre med gang i, men balladerne er også tilbage. Jeg kan ikke vente på, at I får nogle af de her sange at høre, og vi håber at kunne spille dem live i den nærmeste fremtid."

Det kommende album bliver opfølger til "On The Outside" fra 2005.

Starsailor på MySpace
ANNONCE