Nyhed

Stings søn betvivler Police-gendannelse

Joe Sumner frygter, at genforeningen ikke holder året ud

Som det nok vil være mange bekendt, er Police gendannet og draget ud på en stor reunion-tur, der også bringer dem til Vestereng i Århus 1. september. Koncerterne har fået ganske pæne anmeldelser, men trommeslager Stewart Copeland skrev på sin egen hjemmeskrev skrev, at turnépremieren i Vancouver i Canada 29. maj var en katastrofe.

Nu får han en slags medhold af Stings søn Joe Sumner, der følger gruppen rundt på turnéen som forsanger i Fiction Plane, der er opvarmningsband på hele turnéen.

Til gigwise.com siger Sting junior nemlig følgende ord: ”Lad os nu se, om de holder sammen året ud. Måske banker de hinanden ihjel inden da. De er meget lidenskabelige og har meget forskellige meninger.”

For at gyde olie på vandene tilføjer Joe Sumner dog: ”Jeg tror, de kan lægge deres forskelle til side for at kunne føle sig som rockstjerner en sidste gang.”

Man må da også sige, at Sting junior har al mulig interesse i, at Police-koncerterne bliver gennemført, da han nok ikke lige med det første får chancen for igen at spille foran flere millioner mennesker.


Polices tour-hjemmeside

ANNONCE