Nyhed

Sound Days inviterer til lyd og musik-event

Nyt tiltag skal de næste to dage inspirere unge til en karriere inden for lyd

Den 7.-8. juni står i lydens tegn, når "Sound Days" løber af stablen i Kulturstaldene på Vesterbro i København. Her sætter danske og svenske lydinteresserede kunstnere, virksomheder, forskere og studerende hinanden stævne.

Torsdag den 7. juni indledes programmet med en konference, der sætter fokus på potentialerne for fremtidens lydbranche. I løbet af dagen præsenteres aktuelle teknologiske og kunstneriske lydprojekter. Der bliver desuden debat om akustik i arkitektur og om udfordringen ved at designe lyd til byrum, der i forvejen lider under støjgener.

Fredag den 8. juni byder Sound Days på virksomhedspræsentationer, messestande og forskningsprojekter. Besøgende kan høre om lyddesign som levevej, computerstyret interaktiv musik og nye services inden for digital musikdistribution.


Der vil her være lagt op til en interessant debat om digitalisering, muligheder og rettigheder mellem Henrik Marstal, der er ph.d. i musikvidenskab, musiker og forfatter, Peter Sunde, der har en baggrund i det svenske Piratbyrån og MyMusic.dks redaktør, Martin Buck.

Fredag fra 10-17 vil Råhuset være omdannet til en lydlegeplads med interaktive installationer og lydkunstværker af blandt andre Fuzzy og Mogens Jacobsen, inden fredag aften rundes af med en række eksperimenterende koncerter, blandt andet med rapperen Gisli iklædt Autopoets elektroniske backing, MyFumca, der er grænseoverskridende crazy noise electronica og svenske kollage-kunstner, Hans Appelqvist.

Det er EU-projektet Sound Forum Øresund, der står bag arrangementet. Målet er at skabe en fremsynet dialog om brugen af lyd og inspirere unge til at vælge en uddannelse og karriere med fokus på lyd.


Sound Days
Torsdag d.7. juni kl. 9.00-17.00 & fredag d. 8. juni kl. 10.00-01.00 i Kulturstaldene, Halmtorvet 13, 1700 København V

Sound Days' hjemmeside


ANNONCE