Nyhed

The Verve gendannet

Richard Ashcroft & co. er i studiet og spiller seks britiske koncerter i november

Efterhånden går der ikke en dag, uden at et band, der havde sin storhedstid for ti år siden eller mere, bliver gendannet. Nu har også The Verve annonceret, at de er tilbage i kampen og både er gået i studiet for at indspille et nyt album og har annonceret seks britiske koncerter i november. Det fremgår af Verve-sanger Richard Ashcrofts officielle hjemmeside.

The Verve udgav tre album i perioden 1993-1997, og især svanesangen, ”Urban Hymns”, blev en storsællert, der også kastede kæmpehittene ”Bitter Sweet Symphony” og ”The Drugs Don’t Work” af sig. I 1999 gik gruppen i opløsning grundet interne stridigheder, og Richard Ashcroft indledte en forholdsvis succesfuld solokarriere, som indtil videre har resulteret i tre album.

The Verve bliver gendannet i den oprindelige opstilling bestående af Ashcroft, guitarist Nick McCabe, bassist Simon Jones og trommeslager Pete Salisbury, men uden ekstraguitaristen Simon Tong, der kom med i gruppen i 1996 og i dag spiller med i Damon Albarns gruppe The Good, The Bad And The Queen.

De seks britiske Verve-koncerter er som følger:
2/11 - Glasgow Academy
3/11 - Glasgow Academy
5/11 - Blackpool Empress Ballroom
6/11 - Blackpool Empress Ballroom
8/11 - London Roundhouse
9/11 - London Roundhouse

Richard Ashcrofts hjemmeside

ANNONCE