Nyhed

Tyske studerende analyserer Art Brut

Eddie Argos' tekster er kommet under lup på et universitet i Berlin

I fredags kunne man på Lille Vega opleve engelske Art Brut fremføre materiale fra det kommende album "It's A Bit Complicated", der udsendes 19. juni.

Men ifølge NME er det linjer som "We're gonna be the band that writes the song, that makes Israel and Palestine get along" fra gruppens debut, der har fået en underviser på et universitet i Berlin til at holde et foredrag om frontmanden Eddie Argos' tekster.

Det engelske orkester er særdeles populære i Tyskland, hvor de blandt andet har prydet forsiden af Rolling Stone og medvirket i den lokale udgave af Top Of The Pops.

Men til NME fortæller Argos, at foredraget "The Depressive Dandy – The Lyrics Of Eddie Argos" er en misforståelse, da han slet ikke kan leve op til folks opfattelse af at være intellektuel, hvilket han også gentagne gange har forklaret de tyske journalister.

"De siger ting som 'Som en intellektuel, Eddie, hvad mener du så om dette?', hvortil jeg svarer 'Men jeg er ikke intellektuel. Jeg er en idiot'. Jeg fortæller dem 'I tror jeg er meget mere intelligent, end jeg er', men de tror bare, jeg er beskeden".

Hvorvidt tyskerne ændrer holdning til Argos' intelligens efter udgivelsen af "It's A Bit Complicated", må tiden så bare vise.

ANNONCE