Nyhed

Art Brut-frontmand udsender julesang

Eddie Argos udgiver gratis julesang med sideprojektet Glam Chops

Eddie Argos er bedst kendt som en morsom frontmand i engelske Art Brut, men i sin fritid bruger han sin overskydende energi i sideprojekter som Everybody Was In The French Resistance... Now, Keith Totp's Minor UK Indie Celebrity All Star Backing Band og Glam Chops.

Sidstnævnte gruppe er snart aktuelle med en julesingle, der ikke bare skal sprede julestemning, men også virke som en modgift til den dårlige økonomiske situation i England i øjeblikket.

Om den kommende udgivelse skriver Paul Kearney fra pladeselskabet på bandets MySpace-side:

"Glam Rock blev oprindeligt skabt under en recession og handlede om at have det godt og komme væk fra det hele. Der er helt sikkert en Glam Rock-revival i kortene, og Storbritannien har brug for det nu mere end nogensinde. Sangene er så gode, og vi kunne sikkert have scoret et mindre hit med singlen, men Glam Chops ønskede at reagere på den nuværende situation, hvor alle er så meget på spanden, at de kun har råd til mad og drikke, at de tiggede mig om at udgive singlen gratis".

Det drejer sig om singlen "Countdown To Christmas", der får følgeskab af b-siden "Jesus Was The First Glam Rocker", og begge vil være at finde på Glam Chops' MySpace-side fra 1. december.

 

ANNONCE