Nyhed

Alex Kapranos producerer The Cribs

Englænderne udsender "Men's Needs, Women's Needs, Whatever" 21. maj, der er produceret af Franz Ferdinand-frontmanden

Den engelske trio The Cribs udsendte i 2005 deres andet album "The New Fellas", der indeholdt singlerne "Hey Scenesters!" og "Mirror Kissers", som de havde moderat succes med i hjemlandet.

I næste uge udkommer det tredje album fra de tre Jarman-brødre, der har fået titlen "Men's Needs, Women's Needs, Whatever" og er produceret af Alex Kapranos fra Franz Ferdinand.

Om samarbejdet med bandet siger Kapranos med Franz Ferdinands officielle webside:


"Et band som dette er sjovt at producere, fordi de ikke er afhængige af kedelige studie-tricks for at kunne lyde godt - det hele handlede om sangene og performance. Vi mødtes med Lee Ranaldo (fra Sonic Youth, red.) i New York City efter jul for at indspille sangen "Be Safe", og det var et af de mest gåsehudsfremkaldende studie-øjeblikke, jeg kan huske – bandet spillede, Gary sang, og Lee improviserede, alt samme fuldstændig live. Men højdepunktet under indspilningerne var tilbage i Vancouver med Ryans "ansigtssmeltende" guitarsolo, der involverede en liter dårlig vin, en saltomortale, og en brækket hals på hans yndlingsguitar".

Kapranos kan ved samme lejlighed afsløre, at Franz Ferdinand er i gang med at skrive nyt materiale. Hans favoritter lige nu er "A New Thrill" og "English Goodbye", hvor den sidste ikke handler om skotsk uafhængighed, selvom Kapranos mener det ville være en god idé, for som han siger:

"Hvad nu hvis en tåbe i Westminster ville i krig, fordi hans endnu dummere ven i Washington var overbevist om, at "Gud" havde sagt han skulle gøre det - så ville Skotland ikke blive nødt til at følge med".


The Cribs udsender "Men's Needs, Women's Needs, Whatever" 21. maj.

ANNONCE