Nyhed

Johnny Marr går solo

Den tidligere Smiths-guitarist har forladt The Cribs og vil nu i stedet lave soloplader

Den engelske guitarist har en lang række fantastiske bands bag sig inklusive The Smiths og Modest Mouse, og nu forlader han endnu en gruppe, men denne gang er det for at hellige sig solomateriale og ikke for at komme med i eller danne et nyt band.

Marr forlod i 2008 Modest Mouse for at blive en del af bandet The Cribs, der på dette tidspunkt allerede havde udsendt tre plader. Guitaristen medvirkede efterfølgende på albummet "Ignore The Ignorant" og turnerede med bandet, men nu hvor medlemmerne er ved at gøre klar til at skrive album nummer fem, har han valgt at forlade gruppen.

I en pressemeddelelse forklarer Marr, at han har udrettet mere med The Cribs end han troede muligt, og at han fortsat er gode venner med de øvrige tre medlemmer. Men han vil nu i stedet fokusere på andre projekter inklusive en selvbiografi.

"Jeg arbejder på nye solosange. Jeg planlægger at udsende to plader over det næste års tid og at arbejde på flere soundtracks".

Det forventes at The Cribs vil gå igang med indspilningerne til deres femte album, når de har spillet festivaler uden Johnny Marr denne sommer.

ANNONCE