Nyhed

Brian May kritiserer tv-shows

Queen-guitaristen har ikke mange pæne ord til overs for shows som Pop Idol

Musicalen "We Will Rock You" har kørt med stor succes i London siden 2002 med forskellige skuespillere på rollelisten. Da producerne står for at skulle skifte hovedrollerne ud nu, blev Brian May for nylig spurgt, om man kunne forestille sig, at castingen ville ske via et reality-show.

På den måde havde man nemlig udvalgt hovedrollen til musical-udgaven af "The Sound Of Music" i programmet "How Do You Solve A Problem Like Maria?".

Men den idé faldt langt fra i god jord hos Queen-guitaristen. I følge websiden Undercover udtalte May sig særdeles negativt om disse talentkonkurrence-shows, hvor håbefulde sangere skal til audition foran dommere, publikum og tv kameraer, som han kalder en "forfærdelig devaluering af standarder".


"Personligt afskyer jeg den slags, og jeg synes det er en skam, at publikum finder sig i det".

"Tanken om, at man bare kan hive folk ind fra gaden og lave en offentlig audition, og så hyre folk til dit show på basis af denne proces, er en kæmpe fornærmelse overfor de unge mænd og kvinder, der har dedikeret hele deres liv til at udvikle deres talenter".

Det lukker nok også døren for, at bandet som INXS vil lade sig involvere i et reality tv-show for at finde en ny frontmand, hvis samarbejdet med Paul Rodgers, som de lige nu indspiller med, skulle falde fra hinanden.


ANNONCE