Nyhed

Evanescence mister to medlemmer

Både John LeCompt og Rocky Gray har nu forladt bandet

Evanescence blev dannet, efter at Amy Lee og Ben Moody mødte hinanden på en sommerlejr i 1994. De to fik hjælp af David Hodges på bandets debutplade fra 2003.

Siden da har både Hodges og Moody forladt bandet, der har været lidt en svingdør for musikere, og seneste udvikling er, at både guitaristen John LeCompt og trommeslageren Rocky Gray nu også er ude af Evanescence.

I en meddelelse på bandets MySpace skriver Amy Lee, at bandet fortsat lever i bedste velgående, og at de to musikere forlod bandet, fordi de var klar til nye udfordringer.

Men ifølge NME har John LeCompt udtalt, at han ud af det blå blev fyret over telefonen af Amy Lee, hvilket ikke var noget der kunne forhandles om eller diskuteres.

Ligeledes har Rocky Gray udsendt en pressemeddelelse om, at han ifølge bandets advokater ikke må udtale sig om, hvorfor han ikke er med i bandet længere, og at han derfor ikke vil sige mere, før han får sine advokater til at kigge nærmere på sin egen kontrakt med bandet.

Amy Lee skriver dog afsluttende, at ændringerne i bandet ikke vil få nogen indflydelse på bandets Europaturné, der starter 25. maj.

ANNONCE