Nyhed

Ny udgivelse fra Knud Odde

Billedkunstner og musiker Knud Odde udsender et eksklusivt bokssæt den 11. maj med artwork af kunstneren selv

Den berømte kunstmaler og frafaldne Sort Sol-bassist Knud Odde udgiver snart en eksklusiv "æske", der indeholder tre 7" vinyl singler. Eksklusivt, fordi udgivelsen bliver trykt i et begrænset parti på 500 stk. og er udformet og artworket af den succesfulde kunstner selv.

Indspilningerne foregik over fem dage i Hjortdal ved den jyske nordvestkyst i efteråret 2006, hvor Odde blev sat stævne med to andre musikere i en lade for at skrive og indspille de ialt seks numre, som man finder på "The Lonely Nudist", der er udgivelsens navn.

De to musikere er Nikolaj Heyman (Klondyke, Laila & Symfobia, Western Stars) og Anton Johannes Hejl (Klondyke, Sorten Muld, Thunderbear, Antophones), der blandt andet spiller kazoo, banjo og lap-steel.

Sangene er optaget på dogme-vis, idet musikken er indspillet via kun én mikrofon, hvilket betyder, at der ikke var mulighed for at bortredigere skønhedsfejl efter optagelserne.

"The Lonely Nudist" udkommer som sagt den 11. maj og præsenteres samme dag på en Knud Odde-udstilling på galleriet Praxis Hagen i Berlin. Her får man naturligvis mulighed for at købe et eksemplar, men man kan også rekvirere et eksemplar via det uafhængige pladeselskab Fabulous Grammaphone, der udsender bokssættet.

Bestil et eksemplar her

ANNONCE