Nyhed

Tidligere Sort Sol-bassist- og sangskriver Knud Odde soloalbumdebuterer

Den tidligere Sort Sol-bassist og -sangskriver, Knud Odde, debuterer med soloalbum

Efter hele 14 singler – udsendt over 21 år – udkommer den tidligere Sort Sol-bassist og -sangskriver Knud Oddes første solo-lp i dag med titlen Strejftog i hjemegnen, oplyser musikjournalisten Jan Poulsen, forfatter til blandt andet Sort Sol-biografien Under en sort sol, på sin Facebook-side
Den nye lp består af 12 sange, hvoraf enkelte har været ude før, men nu har fået tilføjet noget ekstra.

Knud Odde har indspillet Strejftog i hjemegnen i et tæt samarbejde med Nils Lassen, som har produceret, co-skrevet flere af sangene og selv spiller en række instrumenter. Andre steder på musikerlisten dukker Knud Oddes gamle kolleger Tomas Ortved (trommer) og Peter Peter (guitar) op, ligesom man blandt andet også kan høre Palle Hjorth (orgel, Peter Sommer med flere) og Mette Mathiesen (trommer, eks-Miss B. Haven) på pladen.

Pladen byder blandt andet på nummeret "Det knaldhårde mørke" med tekst af Søren Ulrik Thomsen om digteren og musikeren og malerens fælles teenagetid på Stevns.
En anden sang, "To brune øjne", har tekst af H.C. Andersen, men ellers er samtlige tekster signeret Knud Odde.

Lp’ens cover er malet af Knud Odde, der har mange års erfaring som kunstmaler. 
Knud Odde var medlem af Sort Sol fra dannelsen i 1977 frem til 2001 og har blandt andet været med til at skrive Sort Sol-hits som "Siggimund Blue", "Popcorn" og "Rhinestone".
ANNONCE