Nyhed

Britney og Justin i duet?

Sladderbladene mener at vide, at de to går i studiet med Timbaland i næste uge

Det har været svært at komme uden om bombardementet af historier om Britney Spears, der øjensynligt har haft en række sammenbrud, der har sendt hende ind og ud af afvænnningsklinikker på det seneste.

En af dem, der har kommenteret dette er produceren Timbaland, der for noget tid siden udtalte, at han gerne ville hjælpe den kriseramte sangerinde. En af de måder, han kunne forestille sig, var ved at putte hende og Justin Timberlake ind i det samme studie, og så lade dem lave musik sammen.

Skal man tro en lang række af sladderbladene i dag, så kommer dette til at ske i næste uge. I følge blandt andet den engelske webside MegaStar, så skal Justin og Britney i studiet i næste uge sammen med Timbaland for at indspille en coverversion af Marvin Gaye og Tammi Terrells Motown-klassiker "You're All I Need To Get By".

Al denne information kommer dog fra anonyme kilder, så man kan jo passende tage det med et gran salt. Men taget de to sangeres personlige forhold in mente, så kunne dette måske være, hvad Britney har brug for at komme tilbage på rette spor, så man har da lov at håbe, at det passer.

ANNONCE