Nyhed

Angie Stone til Danmark

Stor souldiva på Train 9. februar og Vega 11. februar

Den i alle betydninger store amerikanske soulsangerinde Angie Stone er aktuel med albummet ”The Art Of Love And War”, og nu kommer hun til Danmark. Train i Århus og Vega i København får nemlig fornøjelsen af at lægge scene til den store musikalske personlighed og hendes formodentlig fortrinlige musikere henholdsvis lørdag den 9. februar og mandag den 11. februar.

Angie Stone markerede sig allerede i startfirserne i pigeraptrioen The Sequence, som hittede med singlerne ”Funk You Up”, ”Funky Sound”, og ”I Don’t Need Your Love” på det legendariske Sugarhill Records.

Hun dannede derpå, i midt-firserne, soultrioen Vertical Hold, som udsprang af et tæt samarbejde med Lenny Kravitz og Mantronix.


Det var dog først mange år senere, i 1999 og som 34-årig, at Angie Stone fik sit store gennembrud med solodebuten ”Black Diamond”, der markerede hende som en af de toneangivende kunstnere inden for den såkaldte neo-soul – altså håndspillet, 60’er- og gospel-inspireret soul uden programmeringer og elektronik modsat i den nyere r&b-musik, som den kendes fra eksempelvis Destiny’s Child. Inspirationen fra soulgiganter som Aretha Franklin, Martin Gaye og Curtis Mayfield var tydelig, også på de efterfølgende cd’er ”Mahogany Soul” (2001), ”Stone Love” (2004) og altså nu ”The Art Of Love And War”, der oven i købet er indspillet i Marvin Gayes gamle studie Martins Room.

Billetsalget til Train-koncerten begynder på onsdag den 7. november på Billetnet, mens den til Vega-koncerten allerede er gået i gang på Billetlugen.

ANNONCE