Nyhed

Detaljer om Smashing Pumpkins-billetsalg på plads

Billetterne til Valby Hallen 27. februar går i salg mandag den 26. november klokken 10 på Billetlugen og hos Fona

I søndags kunne GAFFA fortælle, at de gendannede Smashing Pumpkins gæster Valby Hallen 27. februar ifølge gruppens hjemmeside. Dengang var koncerten dog ikke bekræftet af en dansk koncertarrangør, og der forelå heller ikke information om, hvor og hvornår billetsalget starter.

De detaljer er imidlertid på plads nu. Koncerten arrangeres af DKB Motor, og billetsalget åbner mandag den 26. november klokken 10 på Billetlugen og hos landets Fona-butikker.

Smashing Pumpkins består i dag af de oprindelige medlemmer: sanger, guitarist og sangskriver Billy Corgan (billedet) og trommeslager Jimmy Chamberlin samt nytilkommerne Jeff Schroeder (guitar), Ginger Reyes (bas) og keyboardspilleren Lisa Harriton.

Billetterne blev revet væk på et par minutter, da Smashing Pumpkins i juni åbnede for forsalget til deres koncert i Vega 14. august. Koncerten fik også ganske fine anmeldelser.

Eksempelvis skrev GAFFAs Mads Stensen i sin femstjernede anmeldelse: ”... med tonerne fra det femte nummer ”Tonight, Tonight” blev publikum vugget ud af deres døs. Herfra voksede koncerten sig stærkere gennem en tour de force af nye numre og støjende 90’er-rock, der fra nummer til nummer udviklede sig fra et spirende nyt græskar, til et flot og fuldmodent et af slagsen, der til sidst blev smadret af dundrende trommer og vrængende guitarer i en perfekt blanding af både larmende guitar-hymner og akustiske perler.”

Og han konkluderede:
”Selv om det muligvis er over 10 år siden, at Smashing Pumpkins lavede deres bedste plader, så kan de stadig spille rock af bedste skuffe, når det foregår live.”

Smashing Pumpkins' hjemmeside

ANNONCE