Nyhed

Lordi i skuddrama

De finske horror-rockeres tourmanager og bodyguard angrebet i Louisville, Kentucky

De finske horror-heavyrockere Lordi, der sidste år vandt det europæiske Melodi Grand Prix, er for tiden ved at indtage USA, men forleden var det ved at gå galt, fortæller metalhammer.co.uk. Efter en koncert i Louisville, Kentucky fredag aften var gruppens tourmanager Rikk Scholvinck ved at gelejde nogle fans hen til gruppens turbus, da en bil pludselig kørte op på siden af turbussen. Ud sprang fire-fem teenagere. Den ene tvang med en pistol en kvindelig Lordi-fan til at udlevere pung og taske. Nogle i Lordis følge forsøgte at flygte fra stedet, herunder tourmanageren, hvorpå teenagerne åbnede ild direkte mod Rikk Scholvinck og en bodyguard.

Lordis forsanger Mr. Lordi overværede sammen med sin kone Johanna og gruppens keyboardspiller Awa episoden inde fra turbussen og fortæller:

”Rikk fik hurtigt fat i politiet, og straks var vi omringet af omkring fem politibiler, men det lykkedes fyrene at undslippe. Det var tilsyneladende nogle narkomaner, som tidligere på aftenen havde stjålet den bil, de kom kørende i, og politiet var i forvejen på jagt efter dem.”

Lordi gennemførte dog resten af deres USA-turné, som i aftes sluttede med et show i Sayreville, New Jersey. Meget passende på Halloween.

Lordis hjemmeside

ANNONCE