Nyhed

Sabaton giver dansk arenakoncert – med Eurovision-vindere som opvarmning

GAFFA.dk – alt om musik

Det krigsdyrkende svenske metalband spiller i Royal Arena med Lordi og The Hu som support

Det svenske metalband Sabaton giver koncert i Royal Arena 6. marts 2022 med mongolske The Hu og finske Lordi – dem, der vandt Eurovision Song Contest i 2006 med "Hard Rock Hallelujah" – som opvarmning.

Sabaton blev dannet i 1999 i Falun i Dalarna, udgav deres første album i 2005 og er kendt for at skrive tekster med udgangspunkt i historiske krige og personer, ofte med fokus på helte. Bandet udgav i 2019 deres niende studiealbum The Great War, der tager udgangspunkt i første verdenskrig. I år har de udgivet tre singler og arbejder på deres 10. album. Gruppen har også skabt YouTube-kanalen Sabaton History Channel, hvor de i samarbejde med historikeren Indiana Neidell gennemgår de historiske baggrunde for deres sange.


Pär Sundström, Sabaton-medstifter og -bassist udtaler: "Vi har alle ventet alt for længe på dette ... og vi er mere parat end nogensinde. Når vi begynder denne turné, har vi et smykkeskrin af nye sange sammen med en masse andre overraskelser. Dette bliver turnéen, der overgår alle turnéer."

Billetsalget starter onsdag 7. juli kl. 10.00 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

LÆS OGSÅ: Metallica varmer op til bokssæt med livevideo fra Gentofte Stadion i 1991


Varm op med 2021-singlen "Defence of Moscow":

 


ANNONCE