Nyhed

Smashing Pumpkins til Danmark

Billy Corgan & Co. gæster Valby Hallen 27. februar ifølge gruppens hjemmeside

Billetterne blev revet væk på et par minutter, da Smashing Pumpkins i juni åbnede for forsalget til deres koncert i Vega i august. Man kan derfor ikke fortænke dem i at vende tilbage til Danmark igen, denne gang til et noget større sted. Nemlig Valby Hallen, hvor de ifølge deres officielle hjemmeside vil give koncert 27. februar.

Endnu har ingen dansk koncertarrangør offentliggjort koncerten, men når koncerter fremgår af et bands officielle hjemmeside, plejer den at være god nok, så forvent mere nyt i sagen på GAFFA.dk i allernærmeste fremtid.

Smashing Pumpkins udgav i juli deres første nye album i syv år, ”Zeitgeist”, en plade, der fik lidt blandede anmeldelser. Det samme gjaldt koncerten måneden efter i Vega, men den blev dog generelt positivt modtaget, så der er god grund til at sætte forventningerne højt til februarkoncerten.

Sanger, guitarist og sangskriver Billy Corgan (billedet) og trommeslager Jimmy Chamberlin er de eneste tilbageværende medlemmer af den oprindelige lineup, der i det meste af gruppens levetid indtil opløsningen i 2000 også talte guitarist James Iha og bassist D’Arcy Wretzky. De to er i dag erstattet af henholdsvis Jeff Schroeder og Ginger Reyes og suppleret med keyboardspilleren Lisa Harriton.

Smashing Pumpkins' hjemmeside

ANNONCE