Nyhed

The Police til Haderslev

Sting & co. gæster landsstævnestadionet 13. juni

Billeder fra Police-koncerten i Århus

Som GAFFA.dk i går kunne oplyse, gæster The Police igen Danmark næste sommer, og det viste sig, at de rygter, GAFFA havde hørt, talte sandt. Sting, Andy Summers og Stewart Copeland giver koncert 13. juni 2008 på Haderslev landsstævnestadion.

Billetsalget begynder på lørdag den 1. december klokken 10 på Billetnet. Der er 6000 innercircle-billetter og 24.000 øvrige billetter, oplyser Jes Johansen fra arrangøren Kultur I Syd til Jyske Vestkysten. Billetprisen er kroner 800,- for innercircle-billetter og 550,- for de øvrige billetter. Det er en kende billigere, end da Police gæstede Vestereng i Århus 1. september. Her kostede innercircle-billetterne 895,- og de øvrige billetter 695,-.

Da Police gæstede Århus, blev der kun solgt 38.000 ud af 50.000 billetter, hvilket ifølge Nyhedsavisen gav arrangøren Muskelsvindfonden et underskud på syv millioner kroner. Dette skræmmer dog ikke arrangøren Kultur I Syd væk, fortæller leder Jes Johansen til GAFFA.dk:

– Vi opererer med et andet budget end Muskelsvindfonden. Det løber rundt, hvis der kommer omkring 25.000 ind.

Det vil sige, at Police skal have færre penge for at spille i Haderslev end i Århus?
– Det kunne man meget vel forestille sig, svarer Jes Johansen. (Ifølge Århus Stiftstidende fik Police omkring 25 millioner kroner for at spille i Århus, red.).

Men frygter I ikke, at folk vil sige, at de jo har set Police, når de næsten lige har spillet i Århus?
– Nej, tværtimod. Jeg synes selv, koncerten i Århus var fremragende, og det var der rigtig mange andre, der også gjorde. Så vi regner med, at en del, der så koncerten i Århus, også vil se Police i Haderslev, og folk, der gik glip af Århus-koncerten, får nu en ekstra chance. Desuden bliver koncerten i Haderslev jo mere intim, og i øvrigt afholdt i smukkere og mere rummelige omgivelser. Stadion har nemlg plads til 40.000 personer, men vi vil maksimalt lukke 30.000 ind.

I har tidligere arrangeret koncerter med navne som Roger Waters og Mark Knopfler. Kommer der flere af de helt store koncerter i stil med Police?
– Ja, nu skal vi lige se, hvordan det går med Police, men det regner vi stærkt med.


Stings hjemmeside inklusive Police-nyt

ANNONCE