Nyhed

Dansk pladeselskab åbner London-kontor

Tigerspring tager et nyt spring og er på vej med debuten fra Jong Pang med medlemmer af hedengangne Moon Gringo

Det danske pladeselskab, management og bookingfirma Tigerspring, der åbnede sidste år og har udgivet cd’er med blandt andre svenske Taxi Taxi og danske Choir Of Young Believers, tager nu hul på et nyt kapitel og åbner en afdeling i London. Folkene bag Tigerspring, Christian Møller og Søren Winding, har siden 1. september boet i den engelske hovedstad, for at etablere deres aktiviteter der.

Udvidelsen er et led i Tigersprings ambitioner om at etablere sig i den internationale musikbranche.

”Målet har fra begyndelsen været at blive en medspiller internationalt. Vi føler, at vi og vores kunstnere har potentialet til en international musikkarriere, og London er i den henseende en af de vigtigste byer i verden. Vi vil gerne ud og prøve kræfter med de rigtigt tunge drenge, og udvidelsen kommer i erkendelse af vigtigheden af at være
fysisk tilstede, hvor det sker”, fortæller Christian Møller fra Tigerspring.


Tigersprings aktiviteter i Danmark, der på management- og bookingsiden også omfatter epo-555, dj.teamet DØD og produceren Fridolin, bliver dog ikke sat i bero.

Tigerspring har samtidig netop skrevet pladekontrakt med Jong Pang, hvis hovedmand Anders Rhedin tidligere var en af hovedkræfterne i hedengangne Moon Gringo og senest lod sig bemærke som producer på debut-ep’en fra Choir Of Young Believers. Blandt Jong Pangs øvrige medlemmer kan nævnes sangerinden Mette Sand Hersoug, der var sanger i førnævnte Moon Gringo.

Albumudgivelsen med Jong Pang forventes at være klar i starten af det nye år. Jong Pang spillede deres første koncert nogensinde i forbindelse med musikmessen Popkomm i Berlin i september. Her var GAFFA til stede, og vi skrev blandt andet følgende:


”Jong Pang præsenterede en samling afdæmpede og eftertænksomme med masser af fine korarrangementer. Musikalsk befinder vi os i americana/roots/folk/country-med mere-afdelingen, ikke ulig et navn som Murder, og ganske som dem leverede også Jong Pangs musikere tonerne fra siddende positioner. Musikken egnede sig da også til nærlytning, hvilket en del i det forholdsvis talstærke publikum også syntes enige i. En del sad på gulvet tæt ved scenen og fulgte opmærksomt med.”

Tigerspring på MySpace


Jong Pang på MySpace

ANNONCE