Nyhed

Danskere profileres i Bruxelles

Fire danske navne fremhæves til Spot On Denmark

En række belgiske musikjournalister og spillestedsfolk har udvalgt fire danske navne til en særlig showcase-aften i Bruxelles, hvor der sættes fokus på danske navne.

Branchefolkene har blandt efter et besøg på dette års Spot Festival udvalgt fire navne, de tror vil falde i et belgisk publikums smag, og den vurdering får lov til komme på prøve 3. november, hvor Band Ane, Murder, Amber og Figurines skal spille på Ancienne Belgique i Bruxelles.

Koncerterne er afslutningen på en heldags musik-event med konference og showcase. Om eftermiddagen mødes repræsentanter fra den danske og den belgiske musikbranche (labels, managers og medier) til speed meetings samt paneldiskussioner, hvor repræsentanter fra begge lande fortæller om, hvad der rykker på deres hjemmemarkeder.


Om initiativet siger Kristian Riis, leder af MXD – Music Export Denmark:

"Det er en vigtig pointe, at vi ikke bare kommer og viser fire bands frem. Belgierne har selv peget på den musik, de finder interessant. Med ”Spot on Denmark” prøver vi at åbne nogle døre for branchen, så orkestre og pladeselskaber kan skabe nye kontakter og netværk. Jeg forventer, at det her er startskuddet til et bredere samarbejde mellem Danmark og Belgien".

Spot On Denmark-eventen præsenteres af DUP (Danske Uafhængige Pladeselskaber), The Rocking Factory, Det Danske Kulturinstitut - Bruxelles, MXD – Music Export Denmark, Danmarks Eksportråd, Den Danske Ambassade i Bruxelles samt Ancienne Belgique.


ANNONCE