Nyhed

Nada Surf på vej med nyt

Bandet udsender deres femte album til næste år

Der var ikke mange, der spåede Brooklyn-trioen Nada Surf en lang karriere, efter at de havde hittet stort med singlen "Popular" tilbage i 1996.

Deres andet album blev udsendt i relativ ubemærkethed, og bandet fik hurtigt stemplet "One-Hit-Wonder" på sig.

Men de overraskede med albummet "Let Go", der specielt i hjemlandet fik rigtig flotte anmeldelser, og også "The Weight Is The Gift" blev der taget vel imod.

Derfor har Nada Surf nu skabt sig en plads mellem navne som Death Cab For Cutie og Jimmy Eat World som et af de emo-bands, det er lykkedes for blive voksne med ynde og stadig have en relevans.

Gruppen har såmænd også en hæderlig fanbase herhjemme, der sikkert vil blive glade for at høre, at der nu er nyt på vej.

Det kommende album har fået titlen "Lucky" og udsendes til februar. Produktionen styres af John Goodmanson (Blonde Redhead, Sleater-Kinney og The Gossip), og trioen får hjælp af navne som Ben Gibbard (Death Cab For Cutie), John Roderick (The Long Winters) og Ed Harcourt.

Til Billboard fortæller frontmand Matthew Caws at der er ting, der minder om Tom Petty, men samtidig også ting, der er inspireret af 80'er-metal, så nogle af sangene går helt klart i en underlig retning.

"Lucky" udsendes 5. februar.

ANNONCE