Nyhed

Stort anlagt Tom Petty-film får premiere

"Runnin' Down A Dream" har premiere i denne måned og kommer derefter på dvd

I maj måned kom det frem, at den amerikanske filminstruktør Peter Bogdanovich var i gang med at lave en dokumentarfilm om Tom Petty & The Heartbreakers.

Nu kommer det frem, at manden bag "The Last Picture Show" har tænkt sig at udsende et monster af en film, der har verdenspremiere 14. oktober til New York Film Festival.

Filmen "Runnin' Down A Dream" varer fire timer og indeholder sjældne optagelser, koncertoptagelser og interviews med et hav af kendte mennesker som Dave Grohl, George Harrison, Jackson Browne, Johnny Depp, Eddie Vedder, Rick Rubin, Stevie Nicks og naturligvis også The Heartbreakers.

Da fire timer i biografen er noget af en mundfuld, kommer filmen naturligvis også på dvd i en udgivelse med tre dvd'er og en cd, men ifølge webloggen Stereogum kommer udgivelsen i første omgang kun hos den amerikanske kæde Best Buy. Så en europæisk udgivelsesdato kommer nok ikke til at ligge klar foreløbig.

Bogdanovich følger filmen op med en bog om Tom Petty & The Heartbreakers, der udkommer 1. november, så der er med andre ord masser af spændende materiale til fans af den blonde sangskriver.

ANNONCE