Nyhed

The Royal Highness får ny guitarist

Lasse Johnson fra The Hors D’Oeuvres er indlemmet i gruppen, der snart tager på turne

Billede: Sanne Vinter

Efter at have spillet hele deres efterår som trio har The Royal Highness fået indlemmet en ny guitarist, nemlig Lasse Johnson fra den danske stoner-rocktrio The Hors D’Oeuvres. Han erstatter norske Fridtjof Nilsen, der tidligere på året på forlod gruppen, som i januar udgav det roste debutalbum “La Mancha”. Et album, som afslørede stor kærlighed til tunge rocknavne, ikke mindst Queens Of The Stone Age.

The Hors D’Oeuvres har tidligere været månedes demo i GAFFA, og for et års tid siden udgav de deres debutalbum “Lemonade”.

Om det nye samarbejde og bruddet med eks-Span- og nu eks-The Royal Highness-guitaristen siger bassist Thomas Broge-Starck:

"Det er rent faktisk sådan, at Lasse var den første guitarist, vi spurgte for flere år tilbage, da vi besluttede at vi ville være kvartet. Vi mener jo dybest set, at The Hors D’Oeuvres har lavet en af de bedste danske rockplader nogensinde, så det er fantastisk for os, at han nu endelig har tid til at spille med os. Det har gjort os til et bedre band, end vi nogensinde har været. Fridtjof kunne ikke længere prioritere den relativ megen tid der bliver brugt på for eksempel udlandsrejser i The Royal Highness, og det er jo fair nok. Han har jo masser at lave hjemme i Norge”.

Både The Royal Highness og The Hors D’Oeuvres er igang med at skrive nyt materiale og planlægger udgivelser næste år. I slutningen af november tager The Royal Highness til USA for prøve det nye materiale af, og for at skrive og indspille til deres kommende album.

Inden da kan man smuglytte det nye materiale til to danske koncerter, blandt andet allerede i aften på Stengade 30. I slutningen af november drager gruppen så til USA.
The Royal Highness’ turnéplan er som følger:

01/11 Stengade 30, Kbh N
22/11 Cafe Kino, Kbh S

27/11 The Trash Bar, NYC
28/11 Arlenes Grocery, NYC
29/11 Europa Club, NYC
06/12 On The Rox, LA

Flere USA-datoer er på vej

The Royal Highness' hjemmeside

ANNONCE