Nyhed

Vandt du The Ark?

Vi kastede koncertbilletter og cd’er med de svenske festoriginaler i grams

De farvetrålende festoriginaler i svenske The Ark – med den altid karismatiske Ola Salo i front – gæster Vega i København 25. oktober, og det bliver helt sikkert en forrygende aften. For at sprede god karma havde GAFFA fået fat i en håndfuld billetter til koncerten, som vi kastede i grams i denne konkurrence, hvor vi også havde trøstpræmier i form af The Arks seneste, fjerde album, ”Prayer For The Weekend”. Et album, der blandt andet indeholder hittet ”The Worrying Kind”, der i år var svenskernes bidrag til det internationale melodi grand prix.

GAFFAs anmelder Erik Barkman var ganske tilfreds med ”Prayer For The Weekend” og skrev blandt andet følgende, da pladen udkom i april: ”Diskobas, pornotrompet, ABBA-synths, pauker, glam-spader og campede kvindekor sætter dagsordenen på ”Prayer For the Weekend”, hvor Ola Salo nok en gang laver workshop for denne verdens frontmænd og -kvinder. I perfekt balance mellem aristokratisk arrogance og nordisk selvironi leverer Salo varen med vid og karisma.” Og det lyder jo lovende, ikke?

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om to koncertbilletter eller et album, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: 18.


De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke:
Vinder 2 koncertbilletter:
Sune Clausen
2200 København N

Rasmus Jespersen
2200 København N

Hanne Arentsen
2000 Frederiksberg


Søren Manscher
2920 Charlottenlund

Vinder cd:
Christian Hansen
2730 Herlev

Karin Kristensen
8700 Horsens


Anders Pedersen
7700 Thisted



The Arks hjemmeside

ANNONCE