Nyhed

The Ark inviterer fans med i øvelokalet

GAFFA.dk – alt om musik

The Ark har udskudt deres turné til 2022, men du kan snart opleve dem live i øveren

Det svenske glamrockband The Ark havde til hensigt at tage på genforeningsturné sidste år efter ni års stilhed. Men det blev som alt andet sat på hold. Nu planlægges der i stedet en turné næste år, og med det har fans mulighed for at deltage i forberedelsesprocessen. 

‒ Vi var klar allerede sidste sommer, og selvom turnéen er blevet udsat to gange, har vi fortsat med at øve, fordi vi har det så forbandet sjovt sammen, hilser bandet i en pressemeddelelse og fortsætter:


‒ Og nu hvor muligheden opstod, føltes det helt naturligt at åbne dørene og spille et udvalg ud af de sange, vi har øvet. Vi ser så himlens meget frem til næste år og tror, at dette kan være en lille forsmag på det, der kommer. 

Gruppen inviterer således til at hænge ud i øvelokalet. Arrangementet starter den 21. juni klokken 21:00, og ud over livemusik får man som en del af streamen mulighed for at interagere med bandet under hele eventet. Det er ikke muligt at se streamen efterfølgende. En billet koster 99 svenske kroner (72,5 danske kroner) og kan købes lige her


LÆS OGSÅ: VIDEO: 81 fans fortolker et VOLA-nummer – sammen med bandet


ANNONCE