Nyhed

Mark E Smith dræber egern

The Fall-sangeren får nu en dyreværnsforening på nakken, fordi han har myrdet to egern

Mark E Smith blev ifølge NME for nylig interviewet til Uncut Magazine, hvor han undervejs nævner, at han havde dræbt "et par egern", der spiste løs af hans havehæk.

Det har nu fået talsmand Klare Kennett fra dyreværnsforeningen Royal Society For The Prevention Of Cruelty To Animals (RSPCA) til at fare i flint og infomere om, at den slags ikke er lovligt.

Til avisen Daily Mail siger Kennett, at der er tale om to af de sjældne røde egern, så er Smiths handlinger ekstremt uansvarlige, og i hans udtalelser har han i bund og grund indrømmet en overtrædelse af en engelsk vildlivslov (The Wildlife And Countryside Act).


"Disse dyr er yderst beskyttede, og enhver, der dræber, skader eller fjerner røde egern fra naturen, kan anklages og idømmes op til seks måneders fængsel og/eller en bøde på op til 20.000 engelske pund".

Skulle Smith have myrdet to grå egern uden god grund, kan dette også være ulovligt under forskellige omstændigheder.

Det hjalp nok heller på velviljen over for den 51-årige sanger, at han grinede, da han hørte, at interviewerens far ynder at køre måger over og tilføjede, at det har de fortjent, og at det havde han ikke noget problem med.


The Fall udsender 24. april deres 28. album "Imperial Wax Solvent".

ANNONCE